Pokud se Vám tento e-mail nezobrazuje správně, klikněte zde

Domovní automatizace

Vážení obchodní partneři,

rádi bychom Vás pozvali na veletrh AMPER 2017, jednu z nejvýznamnějších událostí v oblasti automatizace a řízení, který se koná 21. - 24. 3. 2017 v Brně.

V hale P na stánku č. 5.10 Vám představíme spoustu zajímavých produktů z oboru domovní automatizace a MaR, některé z nich jsme vybrali do tohoto newsletteru.  

Ovládací panel LCF Touch s dotykovým displejem


Pokojový termostat v moderním designu, který se používá pro individuální regulaci teploty v komerčních, průmyslových a obytných budovách. Předností je velký LCD dotykový displej s intuitivním ovládáním.

Více o ovládacím panelu LCF Touch

Ovládací panel LCF  
Thanos

Ovládací panel Thanos


Dotykový ovládací panel do interiéru. Moderní design a spolehlivé ovládání topení, ventilace, klimatizace, osvětlení nebo žaluzií. Komunikace Modbus, LON, KNX. Panel také v bezdrátovém provedení.

Více o ovládacím panelu Thanos

Snímač CO2, teploty a vlhkosti WRF04


Kombinované čidlo WRF04 je určeno pro detekci teploty, měření CO2, teploty a relativní vlhkosti v místnostech. Možnosti provedení bez displeje, s 3 barevnými LED diodami s LCD displejem, který zobrazuje hodnoty CO2, teploty a vlhkosti. Dostupné typy s aktivním nebo pasivním výstupem.

Více o snímači CO2, teploty a vlhkosti WRF04

Snímač WRF04

TFR

Protimrazový termostat TFR

Protimrazový termostat TFR je vhodný pro kontrolu teploty u výměníků ve vzduchotechnice a klimatizacích jako prevence proti námraze a následným škodám. Délka kapiláry trubice je 1, 3, 6 m s automatickým nebo manuálním resetem.

  Vstupte do REMshopu

REM-Technik s.r.o., Klíny 35, CZ – 615 00 Brno Tel. +420 548 140 000, fax: +420 548 140 005
office@rem-technik.cz, www.rem-technik.cz

E-mailová adresa pochází z obchodního kontaktu a tento e-mail slouží k informování zákazníků a partnerů. Nemáte-li zájem dostávat e-novinky, klikněte zde.

rem logo