Pokud se Vám tento e-mail nezobrazuje správně, klikněte zde
Medicínská technika

Komu se nelení, tomu se zelení!

SmartAXIS Touch pro ovládání automatického zavlažování

Dotykový displej s integrovaným PLC SmartAXIS Touch si najde uplatnění i mimo průmyslové aplikace. Použijte jej třeba pro zavlažování zahrady. Díky grafickému podsvícenému displeji získáte zařízení s jednoduchou obsluhou pro ovládání až 4 větví automatického zavlažování.

Integrované PLC se postará o časové spínání reléových výstupů, ke kterým připojíte ventily automatického zavlažování. Integrovaný kondenzátor podrží hodiny reálného času i při výpadku napájení a průmyslové provedení zajistí nadstandardní spolehlivost.

...a to vše za přijatelnou cenu!

Stáhněte si zdarma funkční ukázkový program pro ovládání automatického zavlažování pomocí SmartAXIS Touch, prohlédněte si krátký návod k obsluze a zjistěte více o PLC s integrovaným displejem SmartAXIS Touch.

Pro více informací o SmartAXIS Touch klikněte zde


SmartAXIS Touch dotykový displej s PLC a Ethernetem


Monochromatický nebo barevný displej se zabudovaných PLC nyní také s analogovými výstupy. Uživatelsky příjemný programovací software zdarma.

Vstupte do REMshopu

REM-Technik s.r.o., Klíny 35, CZ – 615 00 Brno Tel. +420 548 140 000, fax: +420 548 140 005
office@rem-technik.cz, www.rem-technik.cz

E-mailová adresa pochází z obchodního kontaktu a tento e-mail slouží k informování zákazníků a partnerů. Nemáte-li zájem dostávat e-novinky, klikněte zde.

rem logo